Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 11-11-2006, 12:32
Przez uzycie takiej symboliki sprawiasz, ze radio jest kierowane tylko do meskiej czesci populacji.
[ Komentarz dodany przez: Artur: 11-11-2006, 12:33 ]
byc moze ale w poscie wyzej prosilem o powiedzenie ktora kolortyka jets lepsza
[ Dodano: Sob Lis 11, 2006 12:40 ]
Pal licho kolorystyke, wazniejsze jest to, ze potencjalnymi sluchaczkami sa blogowiczki, a niemal naga laska nie jest zbytnio zachecajaca.
[ Komentarz dodany przez: Artur: 11-11-2006, 12:42 ]
lepiej jakby tam stal facet?
[ Dodano: Sob Lis 11, 2006 12:55 ]
Najlepiej by bylo gdyby byla para, albo zadnych ludzi, ale nie bylo az takich odwolan do seksualnosci.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 11-11-2006, 19:05
szczególnie tak wyeksponowana, jak baba, to mniej wyeksponowana, a bardziej elementu pasujące do terminu flesh - i terminu radio. Poza tym babka tańcząca to powtarzający się motyw, mało oryginalny., Oryginalny lay ma np. antyradio.pl . I radziłnym też coś oryginalnego wymysleć - neutralnego.
_________________ -->
[you]
, wejdź Tu bądź tu
Fashion dolls - Pet the destroyer - Wake the Snake
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 12-11-2006, 19:05
Monstrual napisał/a
Poza tym babka tańcząca to powtarzający się motyw, mało oryginalny
potwierdzam, w dodatku przeglądnąłem ostatno 20 stron radyjek internetowych i nie znalazłem ciekawego designu...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 14-11-2006, 13:38
Monstrual napisał/a
w miarę ciekawy
a co ciekawego jest w napisie nazwy radia i falach na jakich nadaje (chyba, że ty widzisz co innego niż ja, u mnie nie ma żadnej strony tylko 'logo')...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 14-11-2006, 13:54
Htsz napisał/a
100 razy ciekawsze jest to: 1, 2, 3
odnosze całkiem odwrotne wrażenie. wiesz - w ten obrazek trzeba kliknąć ;]
http://www.antyradio.pl/katowice/ i masz wtedy stronę, która moim zdaniem od twoich przykładów jest o niebo lepsza.
_________________ -->
[you]
, wejdź Tu bądź tu
Fashion dolls - Pet the destroyer - Wake the Snake
Wysłany: 14-11-2006, 14:20
Monstrual napisał/a
w ten obrazek trzeba kliknąć ;]
ok, moja wnikliwość skończya się na pomachaniu kursorem po napisie anty radio i tam nie było linka a trzeba było kliknąć w nazwy miast - to z uwagi na to, że nie cierpie tzw. "enterków"
Monstrual napisał/a
i masz wtedy stronę, która moim zdaniem od twoich przykładów jest o niebo lepsza.
mamy odmienne zdania no ale tak to już jest.
Husar też uważa ze na caprii jest fajna grafika a wedlug mnie to koszmar.
strona radia np. młodziezowego powinna posiadac żywe kolory i młodziezową grafike - fajnie jakby się coś ruszało i miało pare bajerów po to aby zechcieli wchodzić na strone, a nie jakies ponure barwy. podałem pierwsze lepsze przykłady z cssmania i po oglądnieciu strony antyradia zdania nie zmianiam
Wysłany: 20-11-2006, 18:30
przez najbliższy miesiąc jestem nieosiągalny w tych sprawach, mam sporo róznego typu zamówień do realizacji
Wysłany: 20-11-2006, 20:52
radiostacja ma fajny top i dół, fajnych kolorków uzyli, nawet niezły wygląd ma też radiosfera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum