Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 29-10-2006, 17:15
Jest tyle świetnych radii internetowych, że te początkujące mają małe szanse przebicia. Zwlaszcza te amatorskie, gdzie sila rzeczy jest czesto gorsza jakosc przekazu. Ja bym na pewno nie sluchala takiego radia gdzie jest gadka, pozdrowienia i tak dalej.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
a nie lepiej nawiazac wspolprace z juz isteniejacym radiem?
http://forum.blogowicz.in...riipl-vt793.htm
jak cos to moge pomoc ale nie wiem czy to ma sens...
...szczegolnie jesli chodzi o zaplecze do nadawania
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 29-10-2006, 18:24
mur napisał/a
nie próbujesz nowych rzeczy?
Probuje, ale na takie trzeba miec czas. Poza tym czytalam jak gosc rozwijal jedno radio http://www.hitzradio.com/info.php
Do tego na serio trzeba czasu, a w miesiac na pewno nie wypali.
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Frozen Lust, potrzeba ludzi ktorzy beda nadawali, serwera i dotarci ado userow
nie wiem jak mur ma z dwoma pierwszymi ale z 3. raczej nie bedzi emial problemow...
a ty
Wysłany: 29-10-2006, 18:28
moron napisał/a
ale z 3. raczej nie bedzi emial problemow
A skad wiesz? Niektore radia z shoutcast maja statystyki, ze w danym momencie slucha ich az 3 osoby. A poza tym kto zrezygnuje ze swojego ulubionego radia by sluchac innego?
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 29-10-2006, 18:52
moron napisał/a
Frozen Lust, potrzeba ludzi ktorzy beda nadawali, serwera i dotarci ado userow
nie wiem jak mur ma z dwoma pierwszymi ale z 3. raczej nie bedzi emial problemow...
słuchacze są i będzie coraz więcej. Będą ludzie do nadawania, pomyśli się o serwerze. Powstanie radio...
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
A skad wiesz? Niektore radia z shoutcast maja statystyki, ze w danym momencie slucha ich az 3 osoby. A poza tym kto zrezygnuje ze swojego ulubionego radia by sluchac innego?
majac mozliwosc dotarcia do tylu userow zasze znajdzie sie % ktory wejdzie (a jakis % z nich zostanie )
mur napisał/a
słuchacze są i będzie coraz więcej. Będą ludzie do nadawania, pomyśli się o serwerze. Powstanie radio...
nie kapuje
masz sluchaczy bez radia?
mur napisał/a
Będą ludzie do nadawania, pomyśli się o serwerze
ja bym myslam w innej kolejnosci...
...najpierw serwer potem ludzie
a ty
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 29-10-2006, 19:44
mur takie tematy prosze umieszczać w dziale webbazar.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 29-10-2006, 19:57
mamy już 2 osoby ja i Artur
----------------------------------
htsz, ty się tu krytycznie wypowiadasz. Nie chcesz mieć swojej audycji np. hip-hop'owe wtorki.
moron sam sobie odpowiedziałeś na mój cytat zadanie wcześniej (a jak wiadomo staty rosną z dnia na dzień)
----------------------------------
Wszystkich zachęcam do przemyślenia czy mogli by się czymś zajmować, jakimś dniem, lub jakimś typem muzyki. Po drugie co by dać w radiu poza muzyką. Jakie macie pomysły.
ja myślę o wybiórczych pozdrowieniach + może jakieś kawały po 22 też te zbereźne np. top 10 tygodnia z czasem, głosowanie na najlepszą piosenkę w sondzie na stronie, kurcze tyle można fajnych rzeczy zrobić...
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum