Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
nie za bardzo wiem czemu to służy jednak bardzo psuje mi to wizerunek bloga a zbliżają się wakacje i boję się że jeśli wyjadę na owe wakacje to może mnie zasypać masa wiadomości o takiej właśnie treści. Czy ktoś może z was miał taki problem i poradził sobie z nim (nie chcę tego rozwiązywać tak jak htsz całkowicie blokując księgę bo czasem się jednak przydaje) Jeśli tak proszę was bardzo o pomoc
Untitled-1.jpg tak w?a?nie wygl?da opuszczona ksi?ga
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 20-06-2006, 23:48
Petycja do admina o wprowadzenie obrazkowego kodu przy wpisywaniu sie do ksiegi. Bo sami raczej niczego nie zdzialacie. Wasze ksiegi sa czescia serwisu blogowego, na ktory wy, userzy, bezposredniego wplywu nie macie. Blog.pl ma bodajrze swoje forum, a jesli nawet administrator nie zauwazy waszego posta, pozostaja e-maile.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 21-06-2006, 10:30
Tak... i jest na eblogu
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 21-06-2006, 20:56
tylko czemu to służy bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wejdzie w link podany przez człowieka piszącego takimi znaczkami moja koleżanka od kwietnia (kiedy to zaczęła prowadzić bloga na blog.pl) dostała 32 wiadomości 30 z nich to był całkowity spam z czego tylko 3 wiadomości były napisane normalnym pismem zazwyczaj po angielsku
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 22-06-2006, 22:59
Georgiana napisał/a:
Blog.pl ma bodajrze swoje forum
nie ma forum, a faq dość dawno nie był aktualizowany. mogę jednak spróbować się dowiedzieć co o tym 'problemie' wie i sądzi Adomas - wtedy można myśleć co da się z tym zrobić.
możnaby spróbować ustawić link o wpisu w kodzie javascript, ale sądze, że te boty mają wprowadzoną bezpośrednią ścieżkę do wpisów....
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 358 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 27-06-2006, 15:04
To i tak za dużo, powinno być max. 15 znaków
Wysłany: 12-07-2006, 17:55
Ale przecież administrator blog.pl wprowadził kody i to powinno wystarczyć. Powinny jeszcze być, że wpisy można dawać co minutę, 2. Tzw. organiczenia czasowe.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 11-08-2006, 10:00
też uważam że te kody literowe są mało kompetentne, nic by nie zaszkodziło by wstawił obrazek uwierzytelnienia, wtedy boty mają bardzo małe, a nawet żadne, gdy skrypt jest bardzo dobry, by odczytać zawartość obrazka, tak jak jest np przy rejestracji na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum