Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1599 Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-07-2007, 19:00
Ja kiedyś miałam bloga korowa-dziefcina (czy jakoś tak ;P), albo z koleżanką miałyśmy bloga parooffeczki hahaha, ale miałyśmy polewkę z tej nazwy Ja już nie mówię jak te blogi wyglądały
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Heh, jaki świat świat jest mały, a net jeszcze mniejszy.
Cashem czyli nie tak dawno bloom-edyta tak? Z tej bajeczki o Winx? Załamujecie mnie kobiety(i mężczyźni ;-). Myślałam że na tym forum są rozmowy na poziomie i ludzie na poziomie, a wy czepiłyście się bloga jakiejś małej dziewczynki. Ludzie, ona ma jakieś 11 lat! Nic dziwnego więc że jej blog jest taki dziecinny! Wy jesteście od niej starsi o 10 lat i dziecka się czepiacie? Nie zniżajcie się do poziomu tych dziewczynek w piaskownicy.
Zostawcie te biedne dzieci w spokoju i tak umieją pewnie więcej niż Wy w ich wieku. Same też miałyście takie słitaśne blogaski, więc bądźcie chodź odrobinę tolerancyjne. W necie jest miejsce dla wszystkich, czemu jeszcze zaśmiecacie to forum bezpłatnymi reklamami jakiegoś bloga? Ciągnąc ten temat tylko się ośmieszacie. Takie jest moje zdanie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 11-08-2007, 21:35
@up, bardzo dobrze mówisz, w pewnym sensie sie z Tobą zgadzam. Jeżeli ktoś sam prowadził słitasa, a teraz śmieje sie z inny to znaczy, że chyba jest nie z pełna rozumu...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Witam, Dopiero zaczęłam przeglądać forum i jakoś tak zaczęłam od tego wątku. Sfrustrowana? Wręcz przeciwnie, ja w przeciwieństwie do niektórych jestem pokojowo nastawiona do świata, a szczególnie do dzieci
Forum ok, może źle się wyraziłam, ale ludzie, którym brak tolerancji dla "innych" jednostek ludzkich moim zdaniem sa niedojrzali... ale to może przyjdzie z wiekiem
Widze jednak, że sa tutaj ludzie, którzy się ze mną zgadzają, to miłe
Wysłany: 11-08-2007, 22:35
iksiks, Kutwa, to nie jest naśmiewanie się z kogoś, tylko z samego bloga. Ja nie mówię, że prowadząc coś tak kretyńskiego byłam mądra i inteligentna, bo sama z siebie się w tym momencie śmieje i widzę swój błąd. O to w tym wszystkim chodzi, a nie o wymądrzanie się.
iksiks, dlatego jeśli łaska przejrzyj więcej tematów i oceń nasz intelekt na ich podstawie a nie wyciągając "wnioski" z tego wątku, a jeśli Ci się nie podoba to nikt Cię tu na siłę nie trzyma.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 12-08-2007, 12:46
@Zzielona, przynajmniej nie powinnaś się naśmiewać z bloga, za kilka lat autorka, pomyśli to samo, co Ty teraz powiedziałaś. Na pewno kiedy Ty prowadziłaś bloga i ktoś by tak pisał o Twoim blogu nie wiedziała byś oco chodzi. Ona też nie wie, i może się tak zdażyć, że to czyta, bo forum blogowicza jest sławne. Pomyśl sobie, jak Ty byś była na jej miejscu.
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 12-08-2007, 13:09
Kutwa, uwierz, że aż tak nie krzywdziłam moich czytelników. U mnie przynajmniej było widać, gdzie jest księga gości i wszystko były elegancko i czytelnie zrobione. Nawet nOwOmOwY nie stosowałam. Tylko w samej nazwie jej użyłam.
A jak ja byłabym na jej miejscu? Gdybym przeczytała coś takiego odnośnie swojego bloga to doszłabym do wniosku, że widocznie coś jest nie tak skoro kilka osób mówi coś na ten temat. Co z tego, że ma jedenaście lat? Już nawet w tym wieku dzieci wiedzą co to jest estetyka i czytelność...
Wysłany: 12-08-2007, 23:15
Teraz tak mówisz, ile razy pisali do mnie (bo ejstem w support team, na blogowicz.info) i pytali sie, dlaczego smieją sie z ich blogów, bo w komentach piszą to samo co wy wyżej, ile razy dostawałem emotki '';('' Bo śmieją się z ich blogów, uwierz mi, oni nie rozumieja.
iksiks, świat jest bardzo mały Ja też się naśmiewałam z mojego pierwszego bloga z koleżankami, bo mogło się zdawać, ale każda coś napisała i był git Poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem; Ja się nie nabijam z Wery, czy jak jej tam, tylko z jej bloczka.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Wysłany: 14-08-2007, 13:45
Nie chodzi o Were, czy jak jej tam, tylko o właścicielkę bloga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum