Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 20-01-2007, 12:38
skoro mylog.pl odpada to może spróbuj na mblog.pl
_________________ Niebieski kwiat i kolce,(x2) łatwiej by było gdybym nie był daltonistą
No i skończyło się rumakowanie
Zainwestuj tik taki bo ci jedzie!!
ownlog.com jest bardzo rposty i tani 1,22 i mozesz nie logować sie 2 lata a ci nie usuna,bo zapłaciłaś to twoje i cześć
ja na ownie jestem od roku i zmieniałam nazwy,kasowałam potem znowu zakładałam ( wkońcu to 1,22 wiem zaraz powiecie żem rozrzutna po mamusi ;P),ale mnie się to wasnie w ownlogu podoba że jest taki prosty.
Podobno blox.pl ma najmniej opcji (nie sprawdzałam tego )
Podobno blox.pl ma najmniej opcji (nie sprawdzałam tego )
nie podobno tylko napewno. jeśli nie masz zbytnich wymagań i bardziej zależy Ci na pisaniu niż na powalającej grafice to polecam właśnie blox.pl
schludne proste szablony i przyjazny interface - aż chce się tam pisać
nie bez powodu mają pod logiem hasło: "Tu się dobrze pisze"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum