Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 18-01-2007, 12:37 [blog] najbardziej nadający się.
Cześć. Chciałabym was prosić o pomoc w wyborze dla mnie serwisu blogowego. Bo trochę wymagań mam i nie mogę się zdecydować
Chciałbym, żeby była tam edycja wyglądu html, żeby za dużo opcji nie było, bo mi to do szczęścia nie potrzebne, no i, żeby był raczej darmowy, bo na płatnym mi nie zależy. Mógłby się tam jeszcze znajdować jakiś wybór emotikonek, które można by było dodawać do notek. No i gdyby jeszcze nie kasowali bloga, bo jakiś małym okresie ie pisania notek.
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-01-2007, 12:45
d.karola napisał/a
bo na płatnym mi nie zależy
dziwne stwierdzenie ^^
uprzedzając wypowiedź pewnej pani wymienię eblog, tylko, ze on ma wiele dodatków, które tobie do szczęścia potrzebne nie są jak napisałaś wyżej...
drugim może być blog.pl, teraz przejęty przez onet, więc sądze, że niedługo nastąpi kilka kluczowych zmian i ulepszeń.
trzecim, ale płatnym jendorazowo za założenie konta jest ownlog, na którym możesz prowadzić także fotobloga w domenie twoj_login.fotolog.pl
jeżeli chodzi o emotki to eblog je chyba ma, blog.pl nie ma a co do ownloga nie jestem pewien, nigdy nie korzystałem z takiego dodatku...
za mało precyzyjne wymagania ciężko doradzić tak bardzo konkretnie.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 18-01-2007, 15:15
Ownlog tez nie ma emotek, ale za to na eblogu mozna dodawac tyle plikow ile sie chce :> (do kosza grafiki) a pozniej w latwy sposob mozna je do notek wrzucic.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-01-2007, 19:09
i tak będziemy wymieniac po kolei ?? może karola sprecyzujesz co ci jest całkowicie niezbędne a co zbędne..
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 18-01-2007, 19:17
wprawzdie chciałaś darmowy, ale jak jesteś niezdecydowana to wydaj kase jednorazowo 10.98 na blog.pl lub 2.44 na ownlog i po kłopocie drugi projekt jest ciągle rozwijany dzięki sugestiom userów i rzadko spotkasz tam tzw. "pokemony" a pierwszy jak już wspomniałem przejął spory gracz, który jak sądze niedługo też coś zacznie robic
Wysłany: 18-01-2007, 19:39
tym lepiej, mniejszy wydatek, ja nie placilem wiec nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum