Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 27-08-2007, 12:54 [Blogger.com] jak zrobić szablon ?
Chciałaym zrobic szablon z alexz johnson poniewaz na bloggerze prowadze o niej bloga.... tylko nie wiem jak sie do tego zbaarc nie znam jezyka html.... moze ktos by mi wytłumaczył lub zrobił na ten serwer prosze was!!!
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-08-2007, 16:20
http://szablony.blogowicz.info/?id=na_zamowienie - tu możesz sobie zamówić szablon, a jeżeli nie stać cię to proponuje podłapać podstaw z linka, który podałem wyżej i zająć się czytaniem tutoriali
a bardzo bym cie prosiła o szablon bo j anprawde jestemz tych bardzo mnie kumatych a mnie nie stac na wykupienie szabonu a jakbys mialby zorbic ten szablon to jakbym miala ci sie odwdzieczyc/???? bo ja naprawde bym chciała zorbic cos tylko nie umiem.... aaa jak bym wstwiła nowy szablon to moje menu itp itd sie skasuje??? prosze cie zrób mi szablonz alexz johnson
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-08-2007, 17:28
S@r@ napisał/a:
a mnie nie stac na wykupienie szabonu a jakbys mialby zorbic ten szablon to jakbym miala ci sie odwdzieczyc/????
tylko i wyłącznie tak jak napisane jest na stronie zamówień, w naszym przypadku nie ma innych możliwości, to wymaga poświęcenia czasu o czym pisałem Ci na PW.
S@r@ napisał/a:
bo ja naprawde bym chciała zorbic cos tylko nie umiem....
no to chyba nadszedł czas aby się zacząć uczyć
S@r@ napisał/a:
aaa jak bym wstwiła nowy szablon to moje menu itp itd sie skasuje???
jeżeli składa się ze zmiennych to nie, jeżeli ręcznie wpisywane to wystarczy skopiować i wkleićw nowy szablon.
Wysłany: 27-08-2007, 17:38
S@r@ napisał/a:
a mam takie pytanie jak zorbić wlasna muzyke na bloga???
przeglądnąć dział "pomoc blogowa" na naszym forum poruszaliśmy ten temat nie raz !
S@r@ napisał/a:
a nawet nagłówka za darmo bys mi nie mogł zorbić ??? :-(
chyba wyraziłem się jasno o zasadach zamawiania być może ktoś przeczyta twój temat i zrobi go dla ciebie za darmo, wypada poczekać na jakieś PW od osoby z dużą ilością wolnego czasu.
i wcale nie jestem niemiły, trzeba się nauczyć, że nie wszystko wszędzie jest za darmo usługi internetowe niczym się nie różnią od tych poza nim.
Blogger ma bardzo niewdzięczny system szablonów. Gdyby autorka napisała ten wątek przynajmniej pół miesiąca wcześniej (wtedy miałem deczko więcej czasu), to podjąłbym się tego zadania...
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 28-08-2007, 10:04
S@r@, http://blogskins.com
Tam są chyba szablony na bloggera, powinnas cos sobie znalezc.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum