Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-05-2008, 17:38
yawa napisał/a
Dziekuje za odpowiedz, ale chcialabym dodac, ze uwagi typu: to raczej dla maloletnich sa troche nie na miejscu, myślę, ze to kwestia gustu, kto i jak postrzega wyglad bloga. Myslalam zawsze, ze forum jest po to, aby pomagać i ze generalnie nie ma glupich pytan.
na podstawie obserwacji napisałem, że to dobre raczej dla małoletnich, nie uznaję uwag nie na miejscu - uważam, ze takich nie ma , pytanie głupie nie było a gust - owszem, każdy ma swój, tylko statystyki googlowskie to raczej nie taki target w takim razie ja np. wole bajery w statystykach niż jakieś wizualne liczniki na stronę, które spowalniają ładowanie i zaśmiecają bloga
co do drugiego pytania osobiście nie wiem, może znajdzie się user bloggerowy, który na to odpowie, na przyszłość proponuję zakładać oddzielny temat, tak aby osobne wątki były w osobnych tematach
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum