Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 12-05-2007, 08:48 [blog.onet.pl] Jak kasować obrazki ?
Mam Bolg założony w Onecie i nie mogę skasować obrazków pamięć jest pełna wiem ze trzeba wejść w schowek obrazków i tam zaznaczyć do usunięcia i tu mam problem bo tam nic nie widniej pusta rubryka a przecież nie ma już miejsca co mam zrobić?
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 12-05-2007, 15:27
A moze ty masz obrazki w albumie? A jak nie to moze w notkach, po usuwaj ze starszych notek.
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 12-05-2007, 18:48
to raczej wina onetbloga. Planują jakieś zmiany albo mają błąd, ponieważ ja na profilu nie mam w ogóle obrazków i też mam takie info w dodatku każdy miał na pliki 15MB w tej chwili jest 0MB, jeżeli nie naprawią tego w ciągu kilku dni to domyślam si, ze celowo tak zrobili i będzie coś innego.
na forum blog.onet jest kilka wątków o tym, więc administracja na pewno zauważy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum