menu na onetowych blogach jest chyba robione automatycznie? kwestia zmiany kolorów, układu i czcionek.. w ustawieniach, w zakładce 'układ strony' masz możliwość edycji menu.
Chodzi mi o menu w którym mogłoby się znajdować na przykład "O mnei" I kiedy kliknęlibyśmy w to na środku bloga wyświetliło nam by się informacje o mnie.
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-12-2007, 18:27
niestety z tego co wiem na onetblogu nie ma możliwości na takie zagrywki.
Ale możesz zagrać inaczej. Dodaj kilka notek z tymi rzeczami, które miałyby sięz naleźć na poszczególnych podstronach potem standardowo w bocznym panelu zalinkuj te notki i nazwij odpowiednio. Będzie to swego rodzaju zastępcza podstrona
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Dodano: 09-12-2007, 20:00
Mam jeszcze jedno pytanie Z tego co zrozumiałam mam napisać notkę skopiować jej adres i wstawić do ramki "linki" Czy jest możliwość by ta notka nei była wyświetlana w "szerokiej liście"? Z góry dzięki
Wszystko zależy od tego , która z kolei jest notka o którą Ci chodzi. No i od ustawień "szerokiej listy". Nie wszystkie Twoje notki muszą się tam znaleźć. Ja do takiego zabiegu polecam jednak ramkę "Polecane". Wtedy to łatwiej zalinkujesz notkę, którą masz na myśli.
_________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Na blogu mam już ponad 90 notek, w ustawieniach "szerokiej listy" można ustawić wszystkie albo najwyżej 50. Czy coś źle robie albo nei wiem o jakiejś opcji?
Spróbuję wytłumaczyć to obrazowo. Nie wiem czy w tej opcji są jakieś ograniczenia bo nigdy z niej nie korzystałam ale nie sądzę by tak było. W szerokiej raczej nie ma takiej opcji a w polecam wybierasz te posty które chcesz.
ins.JPG To powinno zilustrować C o co mi chodzi. Rozumiesz?
Plik ściągnięto 18 raz(y) 24,12 KB
_________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum