Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 22-08-2006, 12:04 [blog.pl] jak zrobić poziome Archiwum ?
Mam problem i nie ukrywam że licze na waszą pomoć :-)
Na blogu mam archiwum w kolumnie pionowej a jako ze blog istnieje juz sporo to kolumna ta jest długa. Nie chce kasować archiwum ale czy jest moiżliwe żeby był wyświetlany w kolu,mnie poziomej. Myśle ze nie musze tego przedstawiać obrazowo..chociaż.....
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 22-08-2006, 12:21
musisz zrobić to ręcznie:
Kod:
<a href="/archiwum/?rok=2006&miesiac=8">8</a>
zmieniasz sobie rok miesiac i nazwe linka i kopiujesz odpowiednią ilość razy dodajesz
Kod:
<br>
jeżeli chcesz aby przeszło do nastepnej linii.
pamiętaj, ze strona głowna archiwum nie odświeża sie na blog.pl odrazu, ale na niektórych postronach wcześniejszych miesięcy widać zmiany zaraz po zapisaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum