juan Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 60
Wysłany: 14-09-2008, 19:18 [blog.pl] nie wyświetla miesięcy w archiwum
Od lipca prowadziłem bloga, w sierpniu zamieniłem szatę na własny szablon, więc w archiwum już były dwa miesiące (lipiec, sierpień). We wrześniu dodałem notkę, ale w archiwum nie doszedł wrzesień, nadal sa tylko dwa poprzednie miesiące, a notka bez miesiąca.
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-09-2008, 01:05
to raczej nie wina kodu. podaj adres bloga, chętnie zobaczę to na żywo.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-09-2008, 11:39
ok, bloga już widziałem, jeżeli używasz zmiennej {archiwum} to nie wiem dlaczego nowy miesiąc się nie pojawił, może warto spróbować dodać kolejną notkę i sprawdzić czy się pojawi..
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
juan Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 60
Wysłany: 16-09-2008, 16:59
Nie jestem pewien, ale rozwiązaniem jest chyba ręczne wprowadzenia jakiejkolwiek zmiany w warstwie z archiwum. Po tym jak dałem tam cały długi link z archiwum września, od razu pojawił się automatycznie "wrzesień". Po wykasowaniu zmiany (długiego linka) "wrzesień" pozostał na swoim miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum