Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 07-08-2006, 19:06 [bloog.pl] zmiana loga na szablonie
czesc! robie bloge w wp. wybralam szablon i chce wstawic jpg u gory tego szalonu, chce poprostu dodac cos na temat zeby nie byl taki jedno kolorowy. da sie to jakos wstawic????
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 07-08-2006, 19:44
Wchodzisz w style css i tam jest cost w stylu (bgacgrund=logo.gif) zmien to na swoje ale nie wiem dokladnie Bo ja tak robilem i dzialalo
/*<mainbck_url>*/url(../http://i.wp.pl/a/i/blogiuzytkownikow/szablon4/lakiery.jpeg)/*</mainbck_url>*/
prowadzi do szablonu systemowego, więc ty musisz wgrać ten obrazek na serwer bloga albo np. na imageshack i podac adres obrazka
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum