Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pisze w sprawie kursora ktorego za boga nie moge zmienic (mam na mysli kursor ktory pojawia sie po najechaniu na link) i teraz nie wiem czy wystarczy podmienic link w skrypcie do danego kursora (ktorego oczywiscie nie moge znalesc) czy schowal sie on gdzie indziej, prosze o szybka pomoc
Pozdrawiam
Domin
EDIT:
Jesli ktos moze mi powiedziec jeszcze jaki jest skrypt na maila (Napisz do mnie < po kliknieciu wlacza sie outlook) bylbym bardzo wdzieczny
EDIT2:
Poradzilem sobie z kursorem wystarczylo zamienic skrypt
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 02-05-2007, 09:52
Kod
<a href="mailto:twoj@mail.pl">twoj@mail.pl</a>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum