Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 28-06-2006, 03:06
Ja nie potrafie. Moje sie zapisują. Dziwne. Może napiszesz do administratora ? W koncu to mlody serwis, ma moze z miesiac. Zwracajac uwagi na bledy pozwolimy im sie rozwinac i dopracowac szczegoly
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 28-06-2006, 09:28
hmmm.. myślałam że to wina ukrywania statusu przed nieznajomymi.. ale nie. a to, że mam stare gg (6.1 bodajże) ma jakiś wpływ? kurde no, na tej stronie głównej nie ma żadnych informacji technicznych
[ Dodano: 28-06-2006, 09:28 ]
Georgiana, ty masz najnowszego gadacza?
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Obecnie system przechodzi reorganizacje.
Postwiliśmy 3 zamiast jednego bota i bot który notuje
statusy nie zdąrzył dodać loginu do listy kontaktów.
Poprawiliśmy błąd.
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 28-06-2006, 14:45
Georgiana napisał/a
widzisz
widze bo dałem znać komu trzeba
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 28-06-2006, 15:05
To samo zrobiles w przypadku zaspamowanych ksiag na blog.pl wiec nie specjalnie mnie to dziwi. Moze troche imponuje i ... zlosci. Bo zamiast robic cos w kierunku uzyskania odroczenia to tobie w glowie blogi.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum