Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 16-06-2006, 09:28 [muzyka na bloga] Graficzny playerek
Mam pytanie mysle, ze umiescilam je w dobrym dziale. Mam muzyke na blogu, ale chcialam zeby playerek nie byl systemowy tylko zastapic go grafika. Znalazlam kod w necie na stronie www.generatory.4.pl ale on nie dziala . Moze ktos z was wie jak zrobic kod ktory bylby poprawny?
ps. mi sie wydaje ze w tym kodzie ze strony blad jest w sekcji area.
Artur// Prosze nie pisać kolorową czcionką. KAżdy nowy użytkownik musi się przedstawić tutaj
_________________ Złym się nie podobać - wielka to jest chwała.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 24-06-2006, 18:04
Htsz napisał/a:
napisz do autorki tamtej strony z zapytaniem czy oby napewno wygenerowane kody są poprawne, ponieważ masz z nimi jakiś problem
Wiesz trudno wymagac od tego zeby kody byly poprawne gdy ma sie ogolnie skopana strone, zastanawiam sie w ogole czy to specjalnie autorka utrudnia surfowanie uzytkownikom IE czy tylko cos jej nie wyszlo przy kodzie, ale mniejsza o to ;]
BTW, ta strona jest w ogole dokonczona? O_o
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
a pochodzi ze strony http://generatory.emiasto.net/index.php
mysle ze autorka miala poprostu bledy na poprzedniej stronie
ten kod jest sprawny wiec jak ktos bedzie szukal.....
[ Dodano: 24-06-2006, 19:34 ]
hmmm no dobra jest prawie sprawny teraz nie chce sie wylaczyc ehh same problemy.
_________________ Złym się nie podobać - wielka to jest chwała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum