Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 29-07-2006, 10:55 jak wstawić skrypty na onetbloga ?
znalazłam pełno stron z dodatkami na bloga ale pisze cos o htmlu, a dokładnie to pisze cos takiego "Wiele ciekawych skryptów znajdziesz na stronie http://www.dhtml.helion.pl Jeśli chcesz wstawić jakiś skrypt kopiujesz go i wklejasz do htmla w wyznaczonym miejscu, czasem przy skrypcie będzie napisane, że przy znaczniku musi byc włączona jakaś funkacja, wtedy szukamy znacznik kopiujemy te funkcje i wklejamy koło tego znacznika i skrypt powinien działać." jak mam go wkleić do htmla nie rozumiem POMUŻCIE MI!!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 29-07-2006, 11:22
lol. Te skrypty nie nadaja sie na onet-bloga. A poza tym nawet nie powiedzialas co chcesz sobie wkleic. Te skrypty to nie zabawki, ani inne bajery, ktore sie dodaje do blogow.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Na onetbloga skryptów raczej Ci sie nie uda wstawić, bo tam nie działa HTML, ale są blogi na onecie, które mają instrukcje do różnych "bajerów" właśnie na ten typ bloga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum