Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
HTML nie podlega ochronie przez prawo autorskie. Tylko grafika. Administracja i tak odrzuci wniosek. Ja pamiętam jeszcze słowa Aneczki na forum Myloga.
Tobiasz, to jest przede wszystkim duży wstyd dla takiej osoby. Nie wiesz, bo Ty nie kradniesz, ale jak mówiłam, bawiłam się w to jak byłam mała i działało. Nawet kiedy zakończyłam działalność swojego pierwszego bloga (byłam jeszcze pokemonkiem), to ktoś mi "podkradł" htmla i został dodany do "black list" na mojej drugiej pierdółce. Html błyskawicznie został usunięty ze strony ( no to co że jest ogólnie dostępny, pokemony mogą wszystko ), a autorka bloczka mnie przepraszała ^^'
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 19-08-2007, 00:51
Cashee, no to masz szczęście, bo niektórzy zlewają coś takiego...
Patrz... Tu dziewczyna jakaś zza granicy prowadzi stronę z darmowymi PSDsami... I zrobiła sobie Ścianę wstydu... http://www.majestic-skies.net/psdelightful/wos.php
Pierwszy link mnie rozwalił. Laska (z onetowskiego bloga!) ukradła jej wszystko... Szablon i PSDsy... Jak w ogóle tak można?
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 19-08-2007, 13:48
Buahaha, same blogi onetowe. Widać, że pokemony i dzieci neostrady.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 19-08-2007, 16:47
Cashee napisał/a
Cóż, na takie dzieci działa zbudowanie czarnej listy. Ja pamiętam jak się w to bawiłam
no właśnie niekoniecznie działa kiedyś tez mieliśmy i nawet jedna osoba bezczelnie mi odpisała w momencie kiedy zwróciłem jej uwagę "no to dodaj mnie do czarnej listy" to spowodowało podjęcie trochę innego kierunku działań
bardziej od czarnej listy blogowicze boją się skasowania ich bloga i to jest bezpośrednia i zarazem ostateczna broń teraz nasza czarna lista wygląda tak:
dlatego karola, nie ma się co obawiać tylko pisać do administratorów
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum