Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
a wiec mam pewien problemos:D:D:D mam bloga na mylog.pl i chcialam miec jakas fajna kolorowa myszkeza ktora by cos latalo:D nie wiem jak to zrobic i gdzie ten link wkleic bardzo prosze o pomoc:P plz:* pozdrawiam:* κ\
_________________ ...W życiu piekne sa tylko chwile...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 04-03-2007, 14:40
Nie rób tego, bo tylko pokemony mają takie rzeczy na blogach.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-03-2007, 16:15
kattarina2 napisał/a:
i gdzie ten link wkleic
jaki link ? jest kilka skryptów z takimi kursorami, sporo z nich źle działa na wielu szablonach - np. kursor chowa się pod obrazkiem.. dlatego najlepiej jak pokażesz co chcesz wleić wtedy będziemy próbować to wstawiać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum