Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 26-11-2006, 16:32 [mylog] Wielkość czcionki w komentarzach
Mam dość głupi i mały problem, bowiem nie potrafię zmienić wielkości czcionki w komentarzach. Oczywiście próbowałam, ale z moja znajomością html-u wiele skombinować nie umiałam... Chciałabym, żeby wielkość czcionki w komentarzach była taka jak i w notkach. Z góry dziękuję za pomoc
Adres mojego bloga to http://pijani-powietrzem.mylog.pl/
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 26-11-2006, 16:54
to może ctrl+F5 ? bo ja na każdej postronie widze te same wielkości czcionek, niczym sie nie różnią... przynajmniej pod FF, na reszcie (IE, Opera) ciężej sprawdzić bo trzeba sie logować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum