Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 15-01-2007, 15:21 [mylog.pl] Ulubieni na podstronie
A ja mam taki problem.
Zmieniłam sobie szablon i w tym co teraz mam nie mam odnosnika ulubioni.
A chciałabym miec na podstronie tak jak np ,,O mnie"
Mam wykupioną podstrone ale niewiem jak tych ulubionych tam przenieś.Mógłby mi ktoś coś poradzic ?'
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-01-2007, 15:24
podczas edycji kodu w panelu przy każdej ramce masz napisane jakie zmienne dana podstrona obsluguje, jeżeli wykupione podstrony obsługują wszystkie zmienne to wystarczy, ze wstawisz tą dla ulubionych i powinno działać. Daj znać jak ci poszło.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-01-2007, 15:45
pokaż efekt, znaczy się link do tej podstrony po zmianach a ja zaraz zaloguje sie do myloga i sprawdze oc może być nie tak.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 15-01-2007, 17:14
Wiem, że mowa o mylogu (ku ogolnemu zdziwieniu potrafię czytać), ale chcialabym podsunac przyklad z eBloga - tam rownierz jest mozliwosc dodania kolejnych podstron, ALE na dodatkowych podstronach nie dzialaja zmienne blogowe.
Dlatego moja rada jest taka, zebys na swojej dodatkowej podstronie dodawala ulubione recznie:
Wysłany: 15-01-2007, 19:20
chodzi mi o to, żebyś weszła na podstrone, sprawdziła czy dana zmienna jest na niej obsługiwana przez wklejenie kodu i zapisanie zamian, potem podaj odnośnik do tej podstrony to zobaczymy jak to wygląda, jeżeli nie ma możliwości no to pozostaje ręczne wstaianie metodą podaną przez Georgianę.
Wysłany: 15-01-2007, 20:14
haniqa napisał/a
Ale jakiego kodu
Kod
{ulubieni}
próbowałem sprawdzić sam, ale mimo aktywacji pakietu sponsorowanego i informacji
Cytat
Możliwość dodawania własnych podstron
w dziale podstron w panelu mam tylko info, ze musze wysłać SMS i nie mam mozliwości sprawdzić.
przyglądnąłem się jednak edytorowi szablonu i zmienna {ulubieni} idnieje tylko przy edycji strony głownej, więc chyba nici z twojego pomysłu...
Wysłany: 16-01-2007, 14:34
Cytat
ja tez chcialabym miec ulubionych w podstronie,ale nie mam wykupionegopakietu,czy moge cos z tym zrobic
jeżeli masz aktywowany pakiet sponsorowany i także nie możesz dodawać podstron proponuje wysłanie maila na mylog@mylog.pl z zapytaniem dlaczego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum