Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 25-04-2008, 17:23 Nie moge dodawać zdjęc do galerii
ZAłożyłam galerię Coppermine ale nie moge dodawac zdjec.Jeszcze kilka dni temu dodalam "na próbę" jedną fotkę i bylo Ok a teraz nawet mi sie ikonki nie wyswietlaja przy dodawaniu fotek.Mam utworzony przez FTp album do ktorego kopiuje fotki,a potem wybieram 'Wsadowe wybieranie plikow" i wchodze w swoj album ale po wybraniu albumu pojawia mi sie komunikat:
Nie można stworzyć miniatury lub zdjęcia pośredniego.
Prosze o pomoc
a spójrz czy może nie zużyłaś transferu, bo na niektórych serwerach miejsca jest bardzo mało. Ja miałam problem, z tym, że dodałam ok 20 zdjęc HQ, które zbyt dużo ważyły i musiałam je usunąc, żeby dodać inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum