Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 29-06-2006, 05:32 problem z muzyką - ściąga się na dysk
Otuż umieszczam muzyczke na blogu i k.... zamiast grać to ona chcę się ściągać i to za każddym razem Uruchamia się mój download Accelerator ...... Pomóżcie bo już walcze z tym całą noc wrrrrrr........HELP ME PLEASE ! przy okazji nauczcie mnie wklejać takie skrypty np ♥ Dzięki Pozdrawiam
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 29-06-2006, 09:38
nitkaaa, a jakiego kodu używasz ? jednego z tych podawanych już tutaj na forum w innych tematach ? podaj kod, może zawiera błędy, a może serwer z którego masz muzyke wymusza sciąganie plików na dysk...
tak ja wiem gdzie co trzeba wpisać i jak ale to i tak nie działa to był przykład takiej ciemnej ze mnie nie róbcie no to napisze dokładnie jak ja pisze jużna blogu (miedzy body)
Wysłany: 30-07-2006, 16:42
nitkaaa, kiedyś miałem podobną sytuacje na blogu kolegi tak samo zamiast grać to zaczynała sie sciągać muzyczka, poprzez FlashGet'a. Wyłączyłem monitorowanie linków i plików we FG i działało normalnie. Poszukaj w opcjach moze to wina Downloadera ?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum