Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 03-08-2007, 18:05 szablon się nie wyświetla- proszę o pomoc
Dawno wyszłam z wprawy, więc pewnie to jakiś głupi błąd, a może nawet html-owa herezja. Tak czy inaczej szablon działa oglądany w komputerze, a na blogu się nie wyświetla. Jestem już bliska poddania się, może ktoś bardziej doświadczony będzie wiedział o co chodzi Bardzo proszę o pomoc, tylko nie krzyczcie jeśli tu jest jakaś kosmiczna głupota, od ponad roku nie robiłam nic bardziej skomplikowanego niż zmienienie koloru czcionki...
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3240 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-08-2007, 12:48
Łukasz po ikonce w prawym dolnym rogu widać, że nikita używa IE i pod nim oraz pod Operą widać jedynie tło, w dodatku w obu inne
z kodu wywaliłbym jedną deklarację kodowania bo bez sensu mieć dwa takie same metatagi.
i to jedno
Kod
</div>
na samym końcu raczej jest zbędne.
uzywasz jednocześnie stylu zewnętrznego i wewnętrznego, nie wiem jak to jest ale może to kolidować jezeli deklaracje się powtarzają, poza tym
Kod
<!--
jeżeli masz takie coś to używa się tego zaraz po
Kod
<style type=text/css>
a nie w dowolnym miejscu
a przed
Kod
</style>
powinno być wtedy
Kod
-->
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Edit:
Super, poprawiłam to (i jeszcze dwie inne rzeczy, dwa razy zmienna {blog} i archiwym "wchodzące" na pole z notkami...) i jest ok. Wielkie, wielkie dzięki
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3240 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-08-2007, 18:57
polecamy się na przyszłość.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum