Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 18 Dołączył: 04 Maj 2007 Posty: 9 Skąd: ja jestem ?
Wysłany: 05-05-2007, 19:35
Java script mi tylko na myśl przychodzi. Po prostu szukasz skryptu na przesuwającą się ramkę ustawiasz parametry jak i gdzie ma się przesuwać, a potem w html'u wklejasz avatary opisane kodem <a href ... żeby pod obrazkiem był link do ich blogów tudzież witryn całość nie trudna, zresztą sam poszukałbym Ci skryptu ale dzisiaj nie mam już czasu Jutro jak tu wpadnę i nikt inny tego nie zrobi to podrzucę Ci coś ciekawego
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 06-05-2007, 15:47
jeżeli nie można wpsac dużo przy generowaniu to wpisz sobie w miejsce tekstu jakieś słowo, wygeneruj kod wstaw do edytora i potem zamiast tego słowa wstaw zmienną ulubionych albo ręcznie kody avatarów
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-05-2007, 15:03
lyr, na stronie, którą podał m!s!3k jest właśnie generator do tego
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum