hej wszystkim!
Ja mam troche podobny problem, z którym nie mogę sobie poradzić.
Mój blog to: http://www.darmowegryonline.net/. Niestety, kiedy kliknie się na daną kategorię lub miesiąć to, co prawda, wyświetlają się wszystkie wpisy, ale w jakimś totalnym bałaganie - jeden wpis normalnie, jeden jakoś po lewej stronie gdzie normalnie jest kalendarz i nawigatory, które w tym momecie lecą na sam dół, a reszta totalnie rostrzelona przez cały ekran. Dodam jeszcze, że używam Wordpressa... Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki!
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
Imię: Mikołaj Pomógł: 30 razy Dołączył: 21 Lip 2008 Posty: 2487 Skąd: Warszawa
1227 Blogs
Wysłany: 01-02-2010, 17:37
Nie wiem jak jest w wordpress, ale pewnie chodzi o ustawienie w szablonie sekcji (nie wiem jak to nazwać) typu archiwum, blog itd...
Masz kod szablonu?
Najkrócej mówiąc - uszkodzony jest kod pętli w archiwum wpisów (plik archive.php szablonu). Prawdopodobnie jakiś div zamyka się nie tam gdzie trzeba i stąd ten efekt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum