Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 14-03-2007, 11:16 wyglad bloga
Ja tez mam problem z szablonem na mylogu.Musialam chyba cos przestawic w panelu,i moj szablon inaczej wyglada//Statystyka nieco sie obnizyla,i nie mpge tego zmienic.Na dodatek z kazdym szablonem ,ktory wstawiam jest tak samo.Statystyka//kasiega gosci itp. "wchodza" na moje notki...
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 14-03-2007, 13:35
szablon zawiera wiele błędów, chociażby skopany head dokumentu...
w notkach masz także przy filmach pootwierane <div>, których potem nie zamknęłaś i zapewne gryzą się z tymi zamieszczanymi w szkieletach szablonów psując je. niepozamykane masz także inne znaczniki np. <b>.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 14-03-2007, 16:17
pozamykać pootwierane w postach znaczniki to na początek.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum