Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Chidzi mi oto aby google mnie znajdowały, mianowicie kiedy wrzucam np. film The.Seeker.The.Dark.Is.Rising.2007.DVDRip.iNT-NewMov aby google wyświetlało i mój blog : ) wie ktos może jak to zrobić, co zrobić??
1. Sprawdź czy Twój blog jest już w Google. Jeśli nie, to zgłoś go albo postaraj się, aby gdzieś w internecie pojawił się do niego link i poczekaj aż się pojawi.
2. W treści strony głównej wstaw ten tytuł. Najlepiej byłoby, aby znalazł się gdzieś na początku strony, a jeszcze lepiej w nagłówku, tj. tagach <h1></h1>, <h2></h2> itp.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
tak robiłem ale i tak mi tylko 2 podtrony wyskoczyły co na nim jest, a powinno ze 100 ocnajmiej :mrgreen:
chodzi mi żeby go znajdowało po tym jak ktooś wpisze w google nazwe szukanego pliku...
a tak z innej beczki, bloga w dwa dni odwiedzono 136 razy 13 z angli, 11 z USA, malezia itp. jak myslicie powinienem poszukać jakis "sponorów" ktuzi by chcieli coś reklamowac na moim blogu?
Ostatnio zmieniony przez loler 22-02-2008, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
To znaczy, że Google nie zaindeksowało jeszcze wszystkich podstron - ale to kwestia czasu.
Jak już powiedziałem - użyj tej nazwy np. w notce, albo umieść w pasku bocznym i poczekaj jakiś czas, wyszukiwarka powinna to "łyknąć".
Cytat:
a tak z innej beczki, bloga w dwa dni odwiedzono 136 razy 13 z angli, 11 z USA, malezia itp. jak myslicie powinienem poszukać jakis "sponorów" ktuzi by chcieli coś reklamowac na moim blogu?
Próbuj. Jak znajdziesz jakichś bogaczy, to daj namiar.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum