Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 05-08-2006, 04:36 nasze statusy gg...
proszę o wklejanie waszych propozycji grafik, które udostępnilibyście do wykorzystania na stronie kalendarze.avatary.pl (a może powstanie gg.avatary.pl - jest nasza bramka gg, będą nasze statusy [brakuje grafik ale kod to kwesta 5 min], dodatkowe pytanie: może ktoś by chciał wejść do zespołu i poprowadzić dział teksty gg - wtedy ta strona na pewno by powstała)
aby status był kompletny potrzeba 3 obrazków:
niedostępny.gif
dostępny.gif
wracam.gif
- mam na te statusy naprawdę dopracowany pomysł
może wykonalibyście po jakimś próbnym projekcie?
free design - niech poniesie was fantazja
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 06-08-2006, 02:16
- emotki już mam ok 60 różnych kompletów - naprawde będzie gites, bo:
razem z emotką będzie po najechaniu na obrazek napis (tzw. title lub alt obrazka) numer: xxxxxx jest dostępny (w zaawansowanej wersji będzie opis osoby ale teraz), po kliknięciu będzie przeniesienie do bramki gg, z wolnym tylko polem wysłania wiadomości taki inststnt mesage - uważam że świetne
powstaje drobne pytanie:
czy myślicie że po kliknięciu w ikonkę powinien otwierać sie popup czy nowa strona? (obstawiam popup)
Htsz napisał/a:
mi3dzi4k napisał/a:
a na czym ma polegać dział "Teksty gg" ??
pewnie coś w rodzaju tego jak jest na tysiącu innych stron z opisami gg chyba, ze Mur mądra głowa pomyślał nad jakimś urozmaiceniem...
... starasz sie mnie zmobilizować? nawet skutecznie
ale rozumiem htsz, tym nie zawojujesz internetu, ciężko się będzie przebić z tym przez tysiące innych stron
- na 90 z tego zrezygnujemy, chyba że juz by była baza z kilkoma tysiącami tych tekstów, bo kto to wklika? o.0
macie jakiś niewymieniony pomysł?
[ Dodano: 06-08-2006, 02:40 ]
no i wogóle wszak nie tylko emotki będą ale także tekstowe informacje : (nie) dostępny zajęty
wogóle myśle jeszcze o tym, ze razem z wiadomością z bramki będzie wysyłany ip nadawcy
[ Dodano: 06-08-2006, 02:41 ]
no i jeszcze jakieś ograniczenie np 250 znaków, żeby nie był wysyłany spam
[ Dodano: 06-08-2006, 02:42 ]
co jeszcze by was przyciągneło do wklejenia takiej bramki?
[ Dodano: 06-08-2006, 04:11 ]
hej mam coś:
skoro już bym porafił wyświetlić opis gg na www to czemu nie automatycznie dodawać ich do jakiejś księgi, a dodawałby je każdy użytkownik, który ma słoneczko nasze, wtedy by się sama aktualizowała- to by było genialne!! - to wcale nie jest trudne do zrobienia
- co htsz powiesz? to by był efekt uboczny bramki- dla mnie rewelacja!
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
*/mur
tak, bo jeszcze nie skończyłem tego przerabiać, jeszcze przez 10 min jest opcja dodania własnego wpisu, czyli opisu gg, a po 10 min dodawać opisy będą mogli tylko użytkownicy bramki gg; swoją drogą: świadomie czy też nie
/*
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 10-08-2006, 20:15
Jestem za popup a pomysł z tą stroną całkiem całkiem
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 12-08-2006, 14:55
DaNoN napisał/a:
A ja znalazłem coś do czego można się przyczepić. A mianowicie: po co te znaczki w3c i XHTML 1.0 jak strona nie jest nawet valid HTML 4.01 Transitional. A dodatkowo jak jest napisane XHTML 1.0 to dlaczego jest takie doctype:
sadze, że mur dodał te malunki na górze żeby wyglądało niby bajerancko strona była zvalidowana do html 4.01 przeze mnie... no ale widzisz co się dzieje jak trafia w inne ręce ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum