Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 13-09-2007, 21:51 [zaproponuj] jakie dodatki na bloga ?
Z uwagi na to, iz strony z dodatkami (shoutbox, kalendarze) mają zostać połączone i rozbudowane na jednej platformie chciałem dowiedzieć się
° czego szukacie do swoich blogów?
° jakiego typu dodatki chcielibyście zobaczyć ?
° co wymaga utworzenia generatorów w celu ułatwienia
czekam na wasze propozycje odnośnie nowości a także opinie na temat obecnie oferowanych dodatków, czy i które wymagają rozbudowy ? jeżeli tak, to czego im brakuje...
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 5 razy Posty: 1148 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 15-09-2007, 15:55
Htsz, ja bym poradziła wywalić wszystkie starocie i zastapić je nowymi, dobrymi dodatkami. W każdym razie możesz dodać jeszcze jakies emotikonki, tła (patterny) na blogi....
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Wysłany: 15-09-2007, 17:07
To i ja coś zaproponuję, choć nie jestem grupą docelową...
Muzyka na bloga, ale tak żeby można było ją samodzielnie wyłączyć.
Zastanowiłbym się nad czytnikami RSS - tak aby można było wrzucić własny adres kanału i zamieścić nagłówki na swojej stronie, a dodatkowo ładnie to zgrać z oprawą graficzną.
Sondy i ocenianie różnych rzeczy (np. pojedyńczych wpisów - coś podobnego jak ma YouTube), a jakby jeszcze było wsparte AJAX-em to już git.
Na razie tyle mi przychodzi do głowy.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum