Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
od pewnego czasu system zmienił się nieco i serwują też linki mniejszej wartości a także target geograficzny (jeżeli reklamodawca takowy dokupi).
w profilu można zaznaczyć swoje zainteresowania, oczywiście lepiej dać te, z których można się spodziewać linków, czyli "get-paid" itp. dzienna ilość linków jest zróżnicowana. Ważne jest także to ile razy tam zaglądasz na dzień, pamiętaj, ze masz ponad 400 współklikaczy a wiele reklam ma ograniczoną ilość klików
Zauważyłem jeszcze jedną rzecz - nie można otworzyć więcej niż jednego okienka naraz, bo wtedy pieniążki nie są naliczane. Trzeba kulturalnie, pojedynczo. W sumie całkiem logiczne, któryś z reklamodawców traciłby na tym.
[ Dodano: 19-11-2007, 19:42 ]
Przekroczyłem magiczną granicę 1 dolara. 42 centy za ofertę czekają jeszcze na zaksięgowanie.
Zaczyna mi się odechciewać.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
strona jakby odżyła bo linków po normalnej stawce jest znowu więcej, zadowalająco rzekłbym nawet, grudzień zakończyłem 21$ na plus wcześniejsza wypłata była na 15$ i jest już do wglądu na www.adbux.avatary.pl
jak widać mały kryzys warto było przeczekać, lepiej zostać u pewniaka niż próbować szczęścia w coraz to nowszych kopiach tego systemu.
niedawno zmienili system, dlatego napisane jest, ze AlterPay, niestety musiałem założyć tam swoje konto no i czekam teraz na wypłaty właśnie tam, ale z tego co wyczytałem Polaków też obsługują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum