Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-05-2007, 20:09 [adbux] - zarabiaj 10 dolców lub więcej na tydzień
Witam.
do tej pory znane większości systemy, w których można było coś zarobić klikając w reklamy w mailach wymagały poświęcenia od uczestników sporej ilości czasu oraz wielu poleconych aby uzbierać ostatecznie na minimum po paru miesiącach.
>> Ten program << to zmienia. Aby uzbierać w tydzień wystarczy twoja aktywność i zaproszenie 9 aktywnych poleconych. Im więcej ich zaprosisz tym lepiej, szybciej uzbierasz minimum i częściej razy będziesz je wypłacać.
przy 19 poleconych + Ty zarabiasz (licząc 0,15$ dziennie na każdego a bywa więcej) 90$ miesięcznie !!! prawdziwy fenomen. Są w polsce ludzie co mają z tego 15$ dziennie!
Zarabia się na odwiedzaniu stron. dziennie jest ich 10-25, klikamy w jedną czekamy 30 sekund (licznik odlicza) i wyłączamy... proste prawda ???
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-05-2007, 10:17
ten system na prawde jest lepszy od wiekszości klikaczy znanych i dostepnych polakom.
mała tabelka:
zał. 1 dzień, 1 osoba = 0,15$ (czyli odwiedza 15 stron, jak już wspomniałem jest ich często o wiele więcej)
10$ wystarczy na wypłatę
2poleconych + Ty = 0,45$ dz. , 13,5$mieś. - wystarczą raptem 3 osoby aby mieć kase co miesiąc !!
4polec. +Ty = 0,75$dz., 22.5$ mieś.
9polec. +Ty = 1,5$ dz., 45$ mieś. - już jest nieźle, wypłata co tydzień, chyba nieciężko znaleźć 10 osób :> ?
19polec. + Ty = 3$ dz., 90$ mieś. - wypłata co około 4 dni
dla ludzi mających możliwości:
29 polec. + Ty = 4,5$ dz., 135$ mieś.
39 polec. + Ty = 6$ dz., 180$ mieś. - wypłata co dwa dni
49 polec. + Ty = 7,5$ dz., 225$ mieś.
99 polec. + Ty = 15$ dz., 450$ mieś. - wypłata codziennie !!!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 11-05-2007, 19:22
Mógłbyś wytłumaczyc oco dokładnie chodzi? Bo ja przychlast jestem xD
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 11-05-2007, 19:25
rejestrujesz się według wskazówek, które napisałem na tamtej stronie, potem odbierasz maila z potwierdzeniem rejestracji i od tej pory możesz się tam logować.
po zalogowaniu wchodzisz w "Surf Ads" i klikasz w link (tak aby otworzył się w nowej karcie/oknie) z reklamą, czekaż aż licznik dojdzie do zera i pojawi sie napis "done" (30 sekund), zamykasz strone i wchodzisz na następną
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 12-05-2007, 15:03
Dzieki, bo dokladnie wczesniej nie zrozumialem, ale juz cumam.
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 13-05-2007, 16:31
jeżeli rodzić wyrazi zgodę możesz zapisać paypal na niego i pamiętaj, ze tam nie ma przymusu wypełniania informacji o karcie kredytowej. Konto działa normalnie i bez tego.
Wysłany: 17-07-2007, 23:49
najważniejsze to być doinformowanym. Ja się nie pcham w programy gdzie ktoś tylko pisze o wypłatach a ich nie przedstawia kiedyś klikałem w reklamy w mailach teraz wiem, że to była strata czasu, lepsze są surfbary albo strony tego typu, ciężko dojść samemu do minimum ale jest to wykonalne, jednak najważniejsze w tym to system poleconych.
A ja wyszedłem naprzeciw malkontentom i też się zarejestrowałem w Adbux. Sorry Htsz że nie przez Twój referral, ale... długo by to tłumaczyć.
Trzeba przyznać że to rzeczywiście wygodny system, choć pewnie nie uda mi się znaleźć nawet jednej osoby do namówienia. No nic, może kiedyś wyklikam sobie te 10$...
Aha, mam pytanie: od czego zależy liczba serwowanych linków do kliknięcia? Po rejestracji dostałem tylko 3...
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum