Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
chciałem oznajmic wszem i wobec, że prizee staje się obecnie chyba najlepszą stroną z możliwością wygranai nagród za granie, dlaczego ? o tym niżej...
Krystian chwalił się wyżej swoimi nagrodami, były to jednak nagrody o maksymalnej wartości 15Bubz (wcześniej euro), teraz to się zmieniło, Prizee otworzyło się na cały świat i udostępniło w swoim sklepiku aparaty cyfrowe, palmtopy, telewizory lcd, playstaton2, nintendo, iPody, przenośnie odtwarzacze dvd oraz przywróciło czeki bankowe !!!
teraz już na prawde warto w to grac i inwestować w maxpacki
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 17-05-2006, 17:33
No dobra, ale co oni będą z tego mieli?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
chociażby dzięki jednemu konkursowi, którym weźmie udział minimum 20 tyś userów (nagrody są bardzo cenne - np. cyfrowa kamera video) i każdy wykorzysta jednego maxpacka(zasada udziału w konkursie) za około 5 złoty to policz ile zysku
Wysłany: 23-05-2006, 09:58
Zyski przychodza im też z tego, że w sklepiku są przecież az 4 formy kupna. Pierwsza to kupienie po normalnej cenie, drugie to aukcja, trzecie tombola, polega na tym, że cena jest około 10x mniejsza niż normalnie, kupuje się bileciki w tej cenie i później jest losowanie tych nagród. Np. ostatnio bilet do PS2 kosztował 25 Bubzów, kupiło go ponad 50 osób, ale tylko jedna z nich (wylosowana) dostanie tę nagrodę. A inni tylko stracą kasę (na czym zarabia firma). Ostatni sposób to też dużo daje zarobić firmie. Kupuje się bilet za 5 Bubzów i system losuje ci nagrodę (a pewnie trafi się długopis warty 2 Bubzy albo coś w tym stylu Oczywiście jak powyżej wspomniał Hytysz firma zarabia także na Maxpackach oraz także na dotacjach od ludzi, którzy lubią tę stronkę a nie mają co zrobić z hajsem ;].
P.S. Jestem ciekaw ile dali by użytkownicy na dotację dla blogowicz.info;]
_________________ I, cry, when angels deserve to die, in my, self righteous suicide...
Mam pytanie na jakiej zasadzie otrzymuje sie Max packi
po 3 pierwszych dniach dostajesz jeden darmowy do testów, kolejne zdobywasz albo kończąć gry na prizee albo nabywasz za pośrednictwem osób zajmujących się handlem kodami
Ja ze swojej strony zapisałam się na kilka innych stronek typu Prizee na których zbieram punkty za gierki, zdrapki a później wymieniam je na Prizzpass'y czyli odpowiedniki Maxpacków na Prizee.
[tresc niezgodna z regulaminem - usunięta przez moderatora]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum