Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 352
Wysłany: 05-05-2006, 22:06
no powaga to ile to wychodzi? 8x6x10 to jest 8x2=16; 16x3=? eeeee.... dora wezmę windowsowski kalkulator
480 tylko to dostaje do ręki normalinie legani z podatkiem zarbiłem 600zł ta kwota wyżej to jest do ręki, bo ja mam z kumplem firmę i wogóle sam mam swoją i jeszcze w jednej pracuję i wogóle "chcącym" studentom chętnie dam zarobić , i w ogóle to po wakacjach założę firmę z htszem ale on jeszcze nie wiem o tym bo to będzie legalnie na mnie ale bede mu odpalał 2/5 jeśli sie dogadam z masterfood, zobaczymy czy stać ich na mnie
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
to ja bede twoim szefem i moim zadaniem będzie zdalnie z domu ci rozkazywac, za to moge brac te 2/5
co do samej pracy w domu, to z reklam, maili itp. nie sadze aby mozna bylo wyciagac 300pln/mies chyba, ze ma sie sporo poleconych, wtedy można mowić o takich zyskach bezproblemowo dodatkowo jak sie ma duza strone można żyć z reklam na niej, w tym wypadku to jakies 200-800 pln/mieś (albo i wiecej) dodając* do siebie mamy cos koło 1000pln/mies nie wychodząc z domu
Wiek: 16 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 131 Skąd: Nie wiadomo
Wysłany: 12-05-2006, 10:25
Moze zostane, bo to firma mojego ojca !! Więc wiecie !! A nie jakiś zakładów ściekowo-oczyszczających zostawie tam miejsce komu innem np. Krystianowi ??
_________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 13-05-2006, 14:46
A jak :)
Tylko cały czas mnie nurtuje:
mati820 napisał/a:
Moze zostane, bo to firma mojego ojca !! Więc wiecie !!
Kiedy wreście w Polsce o przyjęciu do pracy będzie decydowała kompetencja, a nie znajomości. To jeszcze z Mati820 to pół biedy bo to pewnie rodzinny interes, ale co się dzieje w państwowych filiach
praca po znajomosci ma swoje wady i zalety jak wszystko dookoła chcesz pracowac za granicą to w wiekszosci przypadkow pomoze ci w tym znajomosc tego nie da sie ukryc, szczegolnie, przy nierownych standardach wynagrodzen w poszczegolnych krajach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum