Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-04-2006, 22:06 praca w domu
wielu z was często przesiaduje przed komputerem po kilka godzin dziennie warto przy tej okazji zarobić troche grosza. np. odbierając poczte przeczytać kilka maili za pieniądze, albo podczas pracy nad szablonem uruchomić malego surfbara w rogu ekranu, każdy sposób jest dobry, szczególnie jak potem polecimy specjalnym linkiem aby nasi znajomi zarejestrowali się tam gdzie my, wzamian za to od ich zarobók dostaniemy %, który zasili nasze konta.
nikomo nie zmuszam, niech zapisują się jedynie ci, których ciekawi ten sposób zdobywania gotówki
nie wolno umieszczac tutaj swoich linkow do stron opisanych na stronie zarabiaj.avatary !!!
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 09-04-2006, 22:24
Ja wole zarabiac tradycyjnem sposobem
Ale jak ktos lubi sie bawic w takie rzeczy, to czemu nie.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 10-04-2006, 04:12
tradycyjnego sposobu nikt nie ominie tu chodzi raczej o to aby przy okazji ślęczenia przy komputerze coś z tego było, mało bo mało, ale zawsze do przodu.
oczywiście może być i więcej jednak to wymaga odpowiedniej liczby aktywnych poleconych
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 11-04-2006, 00:13
Artur, głupiś blogowicz po pierwsze wcale nie jest popularny, a po 2 jeśli nazywasz wykorzystaniem to co wydaje ci sie ze widzisz, to zabrakło b ci słów na to co czego jeszcze jakiś czas nie będziesz nawet świadom (może kiedyś.. )
a htsz jest tak bogaty, wogóle on się śmieje z tych co w lotka wygryają, a wszystko ostatnio dzięki tym poleconym, a pyta sie mnie: długi jeździsz tak tymi tranwajami, zarejestruje sie jeszcze dwóch i kupie ci na firmę dżipa. ok? - powaga
... i wogóle powstrzymam się od dalszego komentowania
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Wysłany: 11-04-2006, 00:22
mur napisał/a
długi jeździsz tak tymi tranwajami, zarejestruje sie jeszcze dwóch i kupie ci na firmę dżipa. ok? - powaga
moron dostanie maybacha
Artur napisał/a
HTSZ w strasznym stopniu wykorzystuje popularnosc blogowicza, strasznym...
przecież to w domenie avatary.pl
poza tym każdy ma swój rozum i wie czy sie zapisać czy nie, także może sobie załozyć strone i robić to co ja.
ja kombunuje jak zdobywać fundusze na strony czy też dla siebie tanimi sposobami a ty marudzisz
Wysłany: 11-04-2006, 00:24
Cytat
tobie to sie może i opłaca, bo zarabiasz jakby na nas.
a my zarabiamy przy tym naprawdę bardzo marne grosze...
owszem, z uwagi, że mam sie gdzie reklamować to mam jakąś przewagę, ale tam nie ma napisane, że zbija się kokosy, tylko uzupełnia kieszonkowe, przy odpowiednim poleceniu swoim znajomym także możesz wyciągnąć niezłe sumki
p.s. kilka podstron na nowej wersji już działa reszta jeszcze małe proprawki potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum