na stronie mamy do dyspozycji gry, za które zdobywamy punkty Prizz a te wymieniamy na nagrody rzeczowe lub kody do innych stron, np. kody Priz'pass do Prizee
więcej na w/w stronie
życze udanej zabawy i dużej ilości wygranych nagród
na stronie trwa właśnie konkurs dla użytkowników, w którym do wygrania są następujące nagrody:
1. miejsce - konsola nintendo Wii
2. miejsce - mp3 Pentagram Vanquish 2 GB
3. miejsce - mp3 Pentagram Vanquish 1 GB
4. miejsce - kod PrizPass
5. miejsce - kod FindCode
6. - 10. miejsce - kod Prizz+
11. - 20. miejsce - 100 Prizz
słabo wierzysz w oszustwa ? "Think before you post"
strona oferuje zdrapki i inne gierki, na dole strony masz nip i regon, zawsze można sprawdzić firmę bo na firmę jest ta strona założona na forum tej strony znajduje sie bardzo dużo osób, wiele z nich potwierdza swoje wygrane w konkursach.
zaglądnij na forum prizpass i znajdź dział "interwencje" w nim bedziek olejny, który nazywa się "poinformuj o nagrodzie" (bezpośredniego linka nie podam bo nie reklamuję cudzych for).
i jak ile osób z forum w to grywa ? strona ciągle się rozwija, zdobywa popularność, więc admini nie próżnują, ja sobie uzbierałem punktów na doładowania, ale nadal czekam na coś fajnego, nagród coraz więcej i coraz lepszy wybór.
i jak ile osób z forum w to grywa ? strona ciągle się rozwija, zdobywa popularność, więc admini nie próżnują, ja sobie uzbierałem punktów na doładowania, ale nadal czekam na coś fajnego, nagród coraz więcej i coraz lepszy wybór.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum