Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Oczywiście na początku wspomnę, że bez poleconych raczej mało cieszy, dlatego warto ich potem szukać wsród znajomych. nie jest to także fortuna do zarobienia
na czym to polega, tak wskrócie ? rejestrujemy sie i logujemy w programie, potem mamy go włączonego i przez ten czas wyświetlają nam sie reklamy, za które są punkty wymieniane na koniec miesiąca na punkty.
dlaczego poleceni pomagają ?
na 1 surbarze ( eurokiddies ) płacą 0,1152euro za 1000pkt - a od każdego aktywnego poleconego mamy 25% tego co wysurfował razem z bonusami, mając 4 pomocników dwukrotnie przyspieszamy zarabianko (sam dziennie wysurfowuje okolo 1000pkt do tego dochodzą poleceni i już jest ładnie )
w 2 surfbarze ( eurobarre ) płacą mniej bo 0,0667 euro za 1000pkt, ale czas wyswietlnia reklam jest chyba krotszy bo bez problemu w jeden dzien mam 2000pkt
dodatkowo dają 100% od poleconego, tak więc przy 4 osobach zarabiamy 4razy szybciej
polecam. programy moga działać jednocześnie ja sie w to bawie, a po 2-3 dniach prawie wogóle nie zauważałem ich obecności (rozdz. 1024x768)
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 16-04-2006, 19:41
oj, koniec... mała konkurencja. Tylko jeden program i szukam poleconych! pomożecie? Może Hytysz tak mocno nie ucierpi... http://zarobisz.4.pl - Proszę, daj mi i sobie zarobić! Na razie mam w ciągu dwóch dni tylko "Vous avez 1081 EK". Tak więc, proszę, chociażby kilku poleconych... €
ponieważ eurobarre sam startuje z windowsem przydałoby się aby i eurokiddies oraz moneycashbar robiły to samo, dlatego warto zaopatrzyć się w programik:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum