Ostatnio natrafiłem na Otineo.pl. Można w nim zarobić na doładowania komórki oraz darmowe rozmowy krajowe i międzynarodowe w zamian za oglądanie pełnoekranowych reklam video. Za każdą dostajemy 1-2 punkty (zwane otinkami).
Dla przykładu - 100 otinek daje 5 zł doładowanie telefonu lub około 20 minut rozmów krajowych (cenniki są u nich na stronie).
Serwis, mimo że jest w wersji beta, działa bez zarzutu i - co najważniejsze - jest wypłacalny. Niedawno odebrałem pierwsze 5 zł na swój telefon.
Zarabiać można też polecając serwis znajomym - za każdego, kto aktywuje swoje konto (dzwonimy pod warszawski numer stacjonarny, ok. 3 sekundy w sumie) dostajemy 10 otinek (jeden warunek - muszą podać nasz numer komórki przy rejestracji). Za każdego nowego użytkownika, który założy konto z ich polecenia - my dostajemy 5 otinek.
Jeśli ktoś ma dobre chęci i wolę zarejestrowania się z mojego polecenia, to numer komórki podaję via PW.
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
szkoda tylko, że mi napisali, że obejrzałam wszystkie reklamy, a mam dopiero 47 otinek. no szkoda. trzeba więc czekać.
nielogicznym i nieopłacalnym byłoby jakbyś już w pierwszy dzień zarobiła na doładowanie - firma nie miałaby na tym zysku a sama przecież też musi zarabiać
nielogicznym i nieopłacalnym byłoby jakbyś już w pierwszy dzień zarobiła na doładowanie - firma nie miałaby na tym zysku a sama przecież też musi zarabiać
num. niestety heh.
ale i tak powiedzmy, że nam się to opłaca trochę czasu, w zamian za doładowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum