Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 14-06-2006, 23:33
Podoba mi sie, ze robisz screeny krok po kroku. To czego uczy ten tutorial wcale nie jest skaplikowane, ale pewnie okaze sie przydatne dla poczatkujacych designerow Mysle, ze dobrze sie spisales.
ps. podziwiam twoj zapal i zaangazowanie w inventive, mi by sie nie chcialo. Wole lezec i sluchac muzyki, albo kiedy juz musze meczyc oczy to przeczytac cos interesujacego. Takie dni jak weekendy staram sie zarezerwowac dla waznych dla mnie ludzi, ale to tez meczy i kiedy wracam do domu nie mam na nic ochoty. Mam nadzieje ze rozumiesz chociarz po czesci. Luczie czasem chca sie zajac soba, prywatnym zyciem - netowy swiatek jest tylko jego pierwiastkiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum