Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Siema. Czy mógłby ktoś wysłać mi Photoshopa ma maila? Jest mi bardzo potrzebny a z netu strasznie długo rozpoczyna ściąganie gosiatv@interia.pl
poczta na interii nie przyjmie tak dużego pliku... żadna poczta na darmowym serwerze, że nie przyjmie takiego pliku... jak już chcesz z internetu, to ściagnij sama, albo pożycz od kogoś płytę z photoshopem.
djmila, porozglądaj się po czasopismach komputerowych, lub popytaj znajomych - Photoshop (co prawda 30dniówka) często bywa dołączany na płytach CD. Na przykład jego pierwsza wersja (CS) była w Chipie 2/2004. Co do nowszych - nie wiem.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
jeżeli masz łącze lepsze jak 512 to można się pokusić o ściągniecie wersji trial ze stron z programami warto wybrać taką, która ma dobre serwery wtedy nie ma problemu z tym jak to nazwałaś "rozpoczynaniem".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum