Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
no to czekam na upload paczki.
tutorial ciekawy i na pewno przydatny. jedyna sprawa jest taka, że muszę sobie wszystko tłumaczyć, bo angielską wersję programu
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 11-02-2008, 13:28
Ja tego nie kumam, nie mozna napisać normalnie tekst, tylko na obrazkach?...
A tak pozatym, nie trzeba opcji nawet tlumaczyc, bo sa napisane skróty klawiszowe, uzyjesz skrótu i nie szukasz ^^
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Dla początkujących tai tutorial musi też być zrozumiały... Może Ty wiesz o skrótach klawiszowych i znasz funkcje programu, ale wierz mi, że nie każdy ma takie umiejętności
Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 11-02-2008, 20:08
Supa, napisał fajnego tutka a tu ktoś jeszcze marudzi. Jak Wam się nie podoba to nie korzystajcie, gdzie problem? Tutorial przydatny, można się z niego wiele nauczyć.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 11-02-2008, 20:40
Amira, na tutorialu są skróty napisane, wiec nie trzeba znać nazw menu...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum