Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Narazie nie mam PSa , mam tylko painta i cos tam z nero znalazlem i teraz moje zestawy robie na tym nero albo na paintcie , ale chce zrobic cos lepszego i kilka bardzo dobrych GIFow , tyle ze w paintcie az tak dobrze mi nie wychodzi grafika , a te nero ma gowniane mozliwosci.
Czy jest jakas sposobnosc , by mi wyszlo cos profesjonalnego na nero lub paintcie?
Ale przewalone , moj obecny avek , jest ostatnia rzecza jaka zrobilem na PSie T___________T
Teraz bede zyl w biedzie i nieswiadomosci , jakich cudow mozna dokonac.
Bo juz go nie mam , na razie nie bede szukal po necie i nie chce nic instalowac , ale to do czasu , moze kiedys sprawie se oryginalnego , ale poki co , to az tak pieniadze nie sa mi zbedne , a byc w posiadaniu PS , to zaden dla mnie problem , ale narazie nie moge.
bez sensu... ja w ogóle nie rozumiem znaczenia słów 'nie chce mi się instalować' ........ chyba nie ma innej możliwości, jeśli chcesz robić jakieś wartościowe avki. a jak chcesz czekać do momentu aż się dorobisz, to musisz chyba poczekać z tym tworzeniem.
Czemu wszyscy mowia ze to ja nie potrafie czytam ze zrozumieniem??
Nie napislem ze nie chce mi sie , tylko ze nie chce , a dlaczego? bo z pewnych powodow nie moge.
Co do programu co Cashee , przypomjiala , to jest naprawde dobry jak dle mnie , to logiczny i prosty program , kiedys pamietam ze nie potrfilem go rozpracowac ale teraz jak go widze , to sie smiac chce , taki prosty programik i dobry jak dla mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum