Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 21-06-2006, 00:53
Wlosy mojej postaci maja ponad 400 warstw, siedzialam jakies 5 godzin nad tym, ale nadal nie skonczylam hehe. Do tego trzeba miec anielska cierpliwosc, ktorej ja niestety nie mam, ale niech mnie jezeli nie dokoncze tego porzadnie.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 21-06-2006, 11:46
Same brwi maja umnie po około 100 wartw, o reszcie nie bedę wspominała, bo włosy jeszcze przedemną, a Frozen to straszy z tymi warstwami, ale cóż, ma rację - cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Druga sprawa to kwestia dobrania kolorów. Jakoś leci, co nie Aga
_________________ [img]http://madziana2.ovh.org/wituserbar.jpg[/img]
Trudniej głupiemu udawać mądrego niż mądremu głupiego.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 21-06-2006, 15:12
Strasznie trudne te vexle... i męczące... i strasznie irytujące, po kilkudziesięciu minutach moja cierpliwość się wyczerpała i wszystko zniszczyłam. Może to zły dzień na vexle.
Artur, a nad czym teraz pracujesz ?
heh,... a ja nie mam myszki
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 21-06-2006, 15:16
Najbardziej wytrwala z nas jest Magda, ona ma juz zdaje sie cala twarz
Ja mam mniej wiecej wlosy i zalazek brwi. Ale nie robie od dwoch dni, bo nie mam czasu bo albo Arczy mnie pogania :> Albo nie ma mnie w domu
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 21-06-2006, 18:17
Ja mam już prawie całą twarz, kończę czoło właśnie
A cierpliwości i wytrawłości mi nie bark przyznaję. To jest cholernie pracochłonne. Robię już 3 dzień z przerwami hehe :D:D
//jak ktos znowu zaczie odbiegac od tematu to zamiast kasowac posty bede warny dawac...//moron
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum