Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 09-02-2008, 16:54 Jak usunać napis z obrazka nie usuwając tła
siemka
mam problem chce zrobic stronke i mam gotowe logo
ale nie umiem usunac z niego napisow
prosze o jakis poradnik co i jak trzeba zrobic zeby ich nie bylo.
najlepiej zeby w photoshop albo w gimpie.
Wysłany: 10-02-2008, 01:57
Amira napisał/a:
jeśli biorąc pod uwagę prawa autorskie... to chyba tak, hm?
w podanym przykladzie FUROM wszystko jest inne, zmienione doszczetnie, zostawilem tylko kolory.
prosze jasniej ... bo czytalem notke na temat praw autorskich i jesli mamy lapac sie za slowka i detale to w takim razie mozemy skarzyc firme audi za skopiowanie okregu i powielenie go 3x, laczac i wymazujac srodkowy znaczek natomiast logo igrzysk olimpijskich za plagiat AUDI w postaci dodaniu jednego okregu i umieszczenie ich w tzw. rozsypce i zmianie kolorow...
okręgi się różnią, poza tym samochody kojarzone są właśnie z kołem, nie?
a Ty jak zwykle przesadzasz. z zasady wiem, że dalsza dyskusja na ten temat z Tobą nie powinna mieć miejsca. po prostu gdyby ktoś usunął znak wodny z mojej pracy, to by nie było mi przyjemnie. po to ten znak tam był, żeby zapobiec kradzieżom i przywłaszczaniu sobie pracy.
żeby było jasne, nie mówię o tym przypadku. bo nie wiem jak praca wyglądała wcześniej i do końca nie wiem co było tym niechcianym napisem.
Witam mam znowu do was prośbę
moze ktoś mi wytlumaczyc jak usunac ten napis??
albo prosze usuncie mi ten napis
Jak widac nie jest on caly czarny wiec jest problem.
witam ponownie.
robie stronke do ligi w cs 1.6 ale korzystam z szablonu ale te mendy nie sa z polski a nie znam dobrze angielskiego wiem nie poprosze ich tylko was
kolednik mam kolejne da loga z napisami :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum