Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 12-11-2006, 12:34 Jak zrobić avatar z teledysku ?
Jak zrobic avatar w photoshopie?? najlepiej chciałabym wiedziec jak go zrobic np z teledysku. Męcze się ciągle i sama tego nie zrobie pomóżcie prosze....
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
całość pracy polega na wybieraniu odpowiedniego fragmentu z teledysku (po wczytaniu go do programu) i zapisaniu jako *.GIF
im dłuższy fragment, tym plik będzie więcej wazył i dłużej się ładował...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Dzięki tylko że jest mały problem bo jak już załaduje jakis teledysk przykladowo to wychodzi on strasznie rozmazany niewiem jak ustawic predkosc i jak sie robi to od kiedy do kiedy chce zeby to bylo Jest taki program po polsku??
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-11-2006, 23:27
Angelikaaa93 napisał/a
Jest taki program po polsku??
wspominałem o Image Ready - w polskim photosopie powinien być po polsku, ale jak to wygląda od strony technicznej to niestety nie pomoge..
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum