Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 18-09-2007, 21:13 Nie mogę uruchomić Adobe Bridge
Witam!
Mam Problem i chciałbym Was prosić o pomoc.
Otóż mam zainstalowanego Photoshopa CS2 i próbuję otworzyć program Adobe Bridge i próbuje się otwierać i ukazuje się komunikat:
"Adobe Bridge nie może być teraz używany z powodu ograniczeń licencyjnych. Aby używać programu Adobe Bridge, należy zainstalować przynajmniej jeden inny program Adobe."
A przecież mam zainstalowany Photoshop CS2 i Acrobat Professional 7.
Wysłany: 19-09-2007, 09:28
jak dla mnie moga byc 2 problemy:
1) problem z systemem
2) niepelna wersja photoshopa CS2 (tylko photoshop)
- sprobuj odinstalowac i zainstalowac jeszcze raz,
- sprawdz czy reszta programoow dziala z pod photoshopa CS2, jesli nie to masz ucieta wersje,
- sprawdz czy jestes w pelni zarejestrwany i masz pelna aktywacje,
- mozliwe ze przydal by sie SP2 pod windowsa.
_________________ Szkola (sys.) sprala mi dynie, obecny rzad mnie dobija !!! wiec nie moge sie uwazac za normalnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum