Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 23-06-2006, 19:40
Adobe Photoshop, Unlead Photo Express, Micrographix Picture Publisher i napewno wiele wiele innych. Gdzie je znaleźć ? Na półce w sklepie. Ale jesli nie przewidujesz dłuższego korzystania z programów graficznych, możesz spróbować z wersją testową, którą można ściągnąć ze strony producenta.
Są tez takie czasopisma Jak "Komputer Świat", "Twój Niezbędnik", "PC format" itp. które do gazety dołączają płytę z programami komputerowymi.
Georgiana, program miał być polsko języczny to raz, a dwa to to, że wcale nie trzeba ani kupować go w sklepie, ani ściągać wersji testowej. Istnieje bowiem coś takiego jak Torrent czy też eMule, skąd można ściągną pełną wersję każdego z podanych przez Ciebie programów. Ja właśnie w ten sposób nabywam większość potrzebnych mi do pracy programów
_________________ "Ten, kto kocha, podbija cały świat - bez obawy, że cokolwiek utraci. Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania."
moron, i jeszcze mi powiesz, że Ty się do tego stosujesz Wiesz co prosze Cię chłopie nie osłabiaj mnie Bo już to widzę, że kogokolwiek obchodzi to czy to jest legalne czy nie. Po co mam bulić grubą kase za kupowanie czegoś jak moge to mieć za darmo. Trzeba sobie ułatwiać życie a nie utrudniać
A tak poza tym, mało jest w życiu rzeczy legalnych. Ja na przykład jestem nielegalna całkowicie
..hmm.. a ludzie sami sobie przeczą
_________________ "Ten, kto kocha, podbija cały świat - bez obawy, że cokolwiek utraci. Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania."
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 23-06-2006, 22:57 Gimp 2.2.11 pl
można mieć dwa w jednym jak ?
użyć polskojęzycznego programu GIMP dołączonego do nowego komputer świata (12.06-25.06) - koszt gazety to 5.50 pln (bo dali też office 2007), można go także poszukać na stronach z downloadem.
przy okazji na stronach dwutygodnika jest szybki kurs obsługi podstawowych jego funkcji
Inez, promocja nielegalnych form nabywania programów także nie poprawi sytuacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum