Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 06-07-2006, 15:47 [Photoshop] dziwne obramowanie wokół obrazka
Otóż tym razem mój problem polega na tym, że za każdym razem jak wytnę coś (np. fragment obrazka) w PSie i wkleję go jako nowy plik albo w inne mijsce obrazka, pojawia mi się wokół niego biała ramka, tak jak tutaj: tutaj . Nie mam pojęcia w którym momencie zaczeło mi się to robić i nie wiem jak to wyłączyć.
Ktoś może mógłby mi pomóc?
Wysłany: 06-07-2006, 21:54
Niee, to zdecydowanie nie to, bo style warstwy nie włączają się automatycznie (przynajmniej u mnie) i jest tak, że od początku sa wszystkie wyłączone. Poza tym takie coś to ja bym zauważyła, aż tak kiepska w tym wszystkim nie jestem
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 06-07-2006, 23:26
trochę kiepski przykład na tym screenie jak dla mnie aby można było coś rozstrzygać w tej sprawie. pokaż coś konkretniejszego i wiekszego, wytnij cos wklej na drugą rzecz i pokaż wiekszy obraz paneli photoshopa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum