Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 20-04-2006, 21:18 [Photoshop] Zmiana koloru oka
Siemka mam photoshop cs2 pl kto mi powie jak zmienic kolor oka (nie moge znalezc toutriala) Bo chcialem taki oko w zbilzeniu zmienic na pomaranczowe plis nich ktos mi pomoze odpiszcie pls
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 20-04-2006, 21:27
Bierzesz brusha powiekszasz oko , wybierasz kolor ustawiasz parametry na overlay i wedle uznania:)
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 21-04-2006, 15:14
1.Mam polska wersje i nie wiem gdzie jest overlay ale kolega mowil zebym jakis tam filtr ustwil ustwilem i to wyglada jak w paince tylko ze cien ma Wiec gdybys moglap powiedz wszystko jak jes po polsku ale thx za rade...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 21-04-2006, 16:49
Kitana i htsz jak polonczylem wasze instrukcje wyszlo super oko tylko ze mi sie usunelo nie wiem czemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum