Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Cześć. Jestem nowa, ale od dawna moam doczynienia z photoShop'em. Tak. Ładowałam brushe i wszstko było okey (wersja7.0).
A teraz chciałam ściągnąć nowe brushe i wzorki z http://www.deviantart.com i zapisuje i jak chce je ząładować pokazuje mi się napis:
(brush) plik nie zgodny z tą wersją photoshopa.
jak chce wkleić wzorki to wklejam je do odpowiedzniego folderu i resetuje photoshopa chce z nikch skorzystać, a ich nie ma co mam zrobic?
2.może wzorki są spakowane ? i trzeba je uprzenio rozpakować ? albo rzeczywiście nowe są niekompatybilne z Ps7.0...
3.z tym znikaniem to jakies czary mary
z uwagi na to, że temat o ładowaniu brushy juz jest ten zamykam, prosze pisać w tamtym.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum